themakist prinsessen

partijtje aan huis kinderfeestjes uitnodigingen en traktaties kinderfeestje prinsessen
themakist prinsessen
themakist prinsessen

“lieve prinsessen, opgelet! De toverkracht van prinses Sofia is gestolen. Alleen met jullie hulp kan zij  haar weer terug vinden. Help de prinses  en laat zien dat jullie moedig zijn, kunnen samenwerken en nooit opgeven. Dan wacht er een mooie beloning op jullie!”

In deze themakist voor een origineel prinsessen feestje zit alles wat je nodig hebt voor een geslaagd partijtje!

Boordevol met decoraties om het huis om te toveren tot een prachtig prinsessen kasteel. Alle benodigdheden voor het doen van de leuke opdrachten en spelletjes, tafel aankleding en natuurlijk de verkleedkleding.

Praktische informatie

De themakist is standaard voor 8 kinderen. De kosten hiervan zijn € 65,-. Eventueel is hij uit te breiden naar maximaal 10 kinderen voor  6,50 per kind extra.

Leeftijd: 5 – 9 jaar

Inbegrepen: decoraties, verkleedkleding, knutselmateriaal, alle benodigdheden voor de opdrachten, extra spellen, tafel aankleding inclusief borden en bekers, uitgebreid draaiboek met suggesties voor eten en drinken tijdens het feestje en een welkomsbord voor bij de voordeur

De themakist kan 1 a 2 dagen voor het feestje worden opgehaald in Alphen aan den Rijn. De dag na het feestje dient deze weer teruggebracht te worden.

Een week voor het feestje stuur ik je per mail alvast het handboek op zodat je voldoende tijd hebt voor de voorbereidingen.

Er wordt 50 euro borg berekend.

Wil je deze leuke themakist huren? Stuur me een berichtje met de datum en het aantal kinderen en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.