Traktatie printable Hoe werkt het?

Traktatie printable - Hoe werkt het?

Wil je zelf een originele traktatie maken? Gebruik dan een van onze printables!

Maak eerst een keuze uit ons assortiment. Wij hebben een ruime keuze aan soorten traktatie printables, of je nou op zoek bent naar een Pringles wikkel, een chips zakje of bijvoorbeeld een knijpfruit wikkel? Bij Partijtje aan huis kun je het allemaal vinden!

Bij de bestelling geef je de naam en leeftijd door, ze zijn dus altijd gepersonaliseerd. Nadat je bestelling is afgerond gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Op werkdagen heb je de printable al binnen 24 uur in je mailbox. Tijdens weekend of feestdagen is dat 48 uur. Mocht je er veel haast mee hebben, laat het ons weten. In veel gevallen kunnen we hem dan eerder toesturen.

Je ontvangt via e-mail van ons de printbestanden in PDF en een werkbeschrijving. Je kunt de bestanden thuis uitprinten, mocht je zelf niet over een printer beschikken kun je ze eenvoudig doorsturen naar een copyshop bij jou in de buurt.

Je hoeft dus maar een artikel te bestellen, je kunt ze vervolgens zoveel printen als nodig is. Hoe je de printables maakt lees je onze werkbeschrijvingen.

Mocht je op zoek zijn naar een thema wat er niet tussen staat, geen probleem! Neem contact met ons op om een nieuw ontwerp aan te vragen.