manja van der wees

Eigenaar en oprichter van partijtje aan huis

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website.

Mijn naam is Manja, moeder van Seph en Ela en woonachtig in Alphen aan den Rijn.

Twee jaar geleden, tijdens de Corona periode, is het idee ontstaan om zelf traktatie printables en themakisten voor partijtjes te gaan maken.Dit natuurlijk vanwege de toen beperkte mogelijkheden, maar na zoveel enthousiaste reacties besloten dit voort te zetten in de vorm van een eigen kleine onderneming: Partijtje aan huis!

Tijdens mijn werk in de kinderopvang vond ik het al heel leuk om creatief bezig te zijn met het verzinnen van spelletjes, knutselwerkjes en andere activiteiten in allerlei verschillende thema’s. Dat in combinatie met mijn grafische achtergrond bij een grote uitgever van tijdschriften, maakt het fantastisch om dit nu te kunnen doen.

Het geeft me een enorm veel voldoening om te horen dat kinderen een geweldig kinderfeestje hebben gehad met een van de themakisten of stralend van trots met hun traktatie naar school of kinderopvang zijn gegaan met een van de leuke printables.

Heb je nog vragen, suggesties of een aanvraag voor bijvoorbeeld een nieuw ontwerp voor een traktatie printable of themakist? Neem gerust contact met me op!