Traktatie ideeën

Traktatie Pringles

Met behulp van onze traktatie printables maak je in een handomdraai een leuke en gepersonaliseerde traktatie. Geheel budget-proof ook! De printable ontvang je in je mailbox als PDF bestand en kun je vervolgens zoveel uitprinten als nodig is.

De printables zijn te bestellen in vele bekende thema’s. Ben je op zoek naar een traktatie maar zie je je favoriete thema er niet tussen staan? Geen probleem! Stuur ons een berichtje en we maken graag een nieuw ontwerp voor je.

Chips uitdelen is saai? Nee hoor!

Met een originele wikkel tover je heel eenvoudig je uitdeelzakje chips, popcorn of een mini Pringles om tot een feestelijke traktatie.

chips traktatie
Traktatie knijpfruit wikkel

Ook voor zakjes knijpfruit hebben wij leuke wikkels. Zo kun je een originele én gezonde traktatie aanbieden bij kinderopvang, peuterspeelzaal of kleuterschool.

Wil je iets originelers uitdelen maar heb je even geen inspiratie? Neem eens een kijkje bij onze DIY traktaties. Daar bieden wij leuke printables aan voor bijvoorbeeld een paarden snoepketting traktatie en een gepersonaliseerde haaien- of zeemeerminstaart. Een mooie basis om met wat eigen fantasie zelf een hele leuke traktatie te knutselen!

traktatie snoepketting